Результати Загальних акціонерних зборів ПАТ АКБ Аркада

Як повідомили СтройОбзору у ПАТ АКБ «АРКАДА» позачергові Загальні збори акціонерів , призначені на 20 січня 2017 року, відбулись.

Результатом проведення цих зборів стало прийняття стратегічно важливих для діяльності та розвитку банку, а відтак і кожного його учасника, контрагента та клієнта, рішень.

Загальними зборами акціонерів затверджено нову редакцію Статуту ПАТ АКБ «АРКАДА», підтверджено завершення процедури здійснення шістнадцятої додаткової емісії акцій банку та збільшення зареєстрованого статутного капіталу банку до 320 445 042, 00 (триста двадцять мільйонів чотириста сорок п’ять тисяч сорок дві) грн.

Збільшення капіталу банку відбувається  відповідно до вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність» та постанови Правління НБУ від 06.08.2014 № 464 «Про приведення статутного капіталу банків у відповідність до мінімально встановленого розміру».

Кошти, залучені в ході збільшення статутного капіталу,  забезпечать активний розвиток існуючих та реалізацію нових проектів банку для широкого кола фізичних та юридичних осіб,  а також дозволять збільшити регіональну представленість та зміцнити показники ліквідності та стабільності установи.