Банк «АРКАДА» візьме участь у Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ)

6-7 жовтня 2016 року Банк «АРКАДА» візьме участь у  Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ).

Тематика форуму 2016 «УКРАЇНА: НАПЕРЕДОДНІ ЧЕТВЕРТОЇ ПРОМИСЛОВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ» буде максимально наближеною до практики залучення до країни інвестицій задля участі України в глобальних процесах розвитку четвертої промислової революції, яка стала лейтмотивом цьогорічного Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) - постійно діючий міжнародний майданчик, де експерти разом із представниками міжнародного бізнесу та влади шукають відповіді на ключові питання, що стоять перед українською економікою на шляху її розвитку, визначають стратегії імплементації кращого світового досвіду, а також будують нові партнерські стосунки для міжнародної торгівлі та глобальних інвестицій.

Цьогорічний форум змінює формат - особлива увага буде приділятися В2В зустрічам, в ході яких кожний з учасників матиме можливість познайомитись з потенційними бізнес-партнерами та досягти домовленостей про подальшу співпрацю.

Організатори Київського міжнародного економічного форуму: Асоціація інноваційного розвитку України, Фонд Василя Хмельницького K.Fund та Український союз промисловців і підприємців.

Партнер – ПАТ АБК "Аркада"

Справка СтройОбзор.  ПАТ АБК "Аркада" пропонує об єкти у Ж/М "Патріотіка", ЖК "Кассіопея" та ЖД "Евріка".