Хід будівництва житлового комплексу Great у листопаді 2020

У житловому комплексі Great, який зводиться в Дарницькому районі Києва компаніями IB Alliance, «Київміськбуд» та РІЕЛ, триває активне будівництво 10 з 13 запланованих будинків.

  

В першому будинку на три чверті закінчено кладку зовнішніх цегляних стін, у другому та третьому будинках вона вже добігає кінця. У всіх трьох будинках продовжується спорудження внутрішніх стін і перегородок. В першому та другому будинках муляри виконали 65% і 80% робіт, в третьому кладка майже завершена. Також в третьому будинку на 90% закінчений монтаж металопластикових вікон, у той час як в перших двох скління виконане на 55% і 80% відповідно.

Приблизно на 40% облаштований фасад третього будинку, в другому ці роботи також розпочато. У всіх трьох будинках на три чверті виконані покрівельні роботи, триває монтаж інженерних систем, облаштування стяжки підлог, розпочато ліфтові роботи. Крім того, в третьому будинку також почали роботи з облаштування котельні.

Зведення монолітного каркасу четвертого будинку ЖК Great вже добігає кінця, а сходові марші змонтовані на 80%. Кладку зовнішніх та внутрішніх стін завершено приблизно на чверть.

В п’ятому будинку виконано половину монолітно-каркасних робіт, монтаж сходових маршів триває. В шостому монолітний каркас готовий на чверть, облаштування сходових маршів і майданчиків також розпочато. Крім того, в обох будинках мулярі приступили до робіт з кладки зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок.

У дев’ятому та десятому будинках житлового комплексу на 35% і 40% завершені пальові та опорні конструкції. У тринадцятому будинку виконано три чверті котлованних робіт і також розпочато спорудження опорних конструкцій. Тим часом, котлован під будівництво дванадцятого будинку готовий на 40%. 

Відеозвіт з будівництва житлового комплексу Great у жовтні

Довідка СтройОбзор. ЖК Grea– це спільний проект забудовників IB Alliance, «Київміськбуд» та РІЕЛ, який передбачає будівництво багатофункціонального комплексу комфорт-класу з 13 будинків, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Для мешканців передбачений великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики. Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах. Запланований власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також передбачений наземний і великий підземний паркінг з зарядками для електромобілів.

Середня ціна - 26 350 грн/м2