Хід будівництва житлового комплексу Great у січні 2021

Great у січні 2021

У житловому комплексі Great, який зводиться в Дарницькому районі Києва компаніями IB Alliance, «Київміськбуд» та РІЕЛ, триває активне будівництво вже 11 з 13 запланованих будинків.

 

В перших трьох будинках добігає кінця кладка зовнішніх цегляних та внутрішніх стін і перегородок. Також майже завершений монтаж металопластикових вікон у другому та третьому будинках, у першому він виконаний на три чверті. Триває встановлення вітражів – у перших двох будинках закінчили 35% робіт, у третьому – половину.

Фасад третього будинку облаштований вже на 60%, другого – на чверть. У всіх трьох будинках добігають кінця покрівельні роботи, активно триває монтаж інженерних систем, стяжка підлог, ліфтові роботи, облаштування котелень. Крім того, в третьому будинку ЖК Great розпочато оздоблювальні роботи в місцях загального користування.

У четвертому будинку закінчено зведення монолітного каркасу, наполовину готові зовнішні та внутрішні стіни. Розпочали встановлення металопластикових вікон. 

У п’ятому будинку монолітно-каркасні роботи виконані на 85%, монтаж сходових маршів – на 55%, стіни – приблизно на 35%. У шостому моноліт завершений наполовину, монтаж сходових маршів – на 40%, кладка стін – на чверть. 

У дев’ятому будинку житлового комплексу повністю завершено роботу над пальовими та опорними конструкціями, розпочато зведення монолітного каркасу. У десятому пальові роботи тривають – їх виконано на 60%.

Також розпочато котлованні роботи під 11 будинок. У дванадцятому та тринадцятому будинках триває спорудження опорних конструкцій.

Довідка СтройОбзор. ЖК Great -– це спільний проект забудовників IB Alliance, «Київміськбуд» та РІЕЛ, який передбачає будівництво багатофункціонального комплексу комфорт-класу з 13 будинків, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики. Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів.

Середня ціна - 28 250 грн/м2