Євген Зражевець: День захисту дітей – привід згадати що і навіщо ми робимо

Традиційно, 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Компанія megainvestbud вкотре долучається до всесвітньої акції аби нагадати про справжні життєві цінності. Megainvestbud прагне бути соціально-відповідальним бізнесом, розширюючи свою діяльність поза межі виключно будівництва. Майбутнє,  в якому хочеться жити – насправді, це діти, - каже директор компанії Євген Зражевець. Напередодні, ми поспілкувались із паном Зражевцем про те, як будується майбутнє мрії, про мотивацію в роботі, а також про заходи з нагоди  Дня захисту дітей від компанії megainvestbud.

«Ми будуємо майбутнє, в якому хочеться жити» - один з основних посилів компанії. Як реалізовується на практиці такий девіз? Чи можна сказати, що megainvestbud –це команда мрійників?

Я би перефразував, megainvestbud – це команда реалістів, які вміють втілювати свої мрії у життя. Ми будуємо вже майже 16 років, і за цей час чітко зрозуміли, що важливо, а що – ні.

Зведення житлових будинків – це велика відповідальність.  Будинок має бути міцним, комфортним, сучасним. Це основа. В ньому зростатиме нове покоління, від тих умов, в яких пройде його дитинство, певним чином залежить і майбутнє.

Тому, майбутнє – це діти, а ми, дорослі, відповідаємо за них. Отак і втілюється у життя наше головне гасло – будуємо безпечні і зручні оселі, в яких хочеться жити.

Які заходи підготував megainvestbud до Дня захисту дітей?

Як забудовник, ми вважаємо, що комунікація між клієнтом та компанією не має завершуватися на етапі купівлі квартири, тому намагаємось супроводжувати клієнтів і в подальшому. Нам здається, що сьогодні люди як ніколи потребують добрих стосунків із тими, хто їх оточує. Для цього треба створювати певні умови.

Тож, з нагоди Дня захисту дітей, вже не вперше, ми влаштовуємо веселі заходи, які допомагають людям знайомитися із сусідами та зав’язувати дружні відносини.

1 червня ми проводимо яскраве святкування Дня дитини на дитячих майданчиках будинків по вул. Широнінців 29-а, пр-т Ювілейний 67-б і вул. Зубарєва 34-а!
Ми влаштовуємо веселі конкурси з  подарунками, запрошуємо  аніматорів із солодкою  ватою, а ще діти мають змогу досхочу розважатися на справжньому батуті!

Крім того, біля будинку на Широнінців 29-а можна подивитися шоу мильних бульбашок!

Минулого року megainvestbud оголосив вихід на новий рівень і соціально-відповідальний напрямок. Що це означає?

Megainvestbudце велика компанія, ми дуже помітні на мапі міського будівництва. Тож вважаємо, що обмежуватися лише бізнес-інтересами – це не етично. Потроху ми починаємо робити свій внесок у покращення якості життя усіх мешканців Харкова. Так народилася ідея робити свята для дітей. Біля кожної новобудови ми встановлюємо, або оновлюємо  спортивно-оздоровчі комплекси як для дітей, так і для дорослих.

Ми розуміємо потреби наших клієнтів, нещодавно ми оголосили про старт двох нових проекті: один – частина мікрорайону Сонячний квартал від компанії megainvestbud у двох кроках від метро Академіка Павлова, другий – по вулиці Зерновий.

Обидва будинки спроектовані із застосуванням найсучасніших технологій. Вони будуть міцними, комфортними і якнайкраще підходити для сімейного житла. Адже по завершенню, це будуть оселі  з великою прибудинковою територією, з дитячими і спортивними майданчиками, з підземними паркінгами та автономним опаленням зі своєї котельні, що у майбутньому зекономить кошти на опалення.

Купівля власного житла – велика подія для кожної родини, а для новоспеченої тим більше. Чи існують спеціальні пропозиції для молодих людей?

Звичайно. Наша компанія розробила програму лояльності, якою вже скористалися десятки молодят: у молодих сімей є чудова можливість придбання нерухомості з початковим внеском в 30 відсотків і розстрочкою з фіксацією в гривні на 5 років.

Умови по розстрочці є гарною альтернативою державним та кредитним програмам з купівлі житла.

Що мотивує вас у роботі? Що надихає на рух вперед?

Наша місія – створювати умови для щасливого життя. Коли людина чи молода сім’я починають жити у власній оселі, вони відчувають впевненість у майбутньому і безпеку у сьогоденні. Ми прагнемо подарувати ці відчуття якомога більшої кількості людей. Нам важливо знати, що в стінах наших будинків народжуються діти, створюються родини, з’являється натхнення, прагнення до кращого, що в кінці кожного дня людина повертається до власного дому.

Розумієте, megainvestbudце не просто компанія чи якийсь бездушний бренд.  В першу чергу, megainvestbudце люди. Люди, які працюють для людей. Ми хочемо знати, що працюємо не марно і що в наших будинках, і тут ми знову повертаємось до гасла нашої компанії, будується майбутнє, в якому ми так само хочемо жити.

Впевнений, відповідальний забудовник не тільки зводить будинки, а й бере активну участь у соціальному житті всього міста.

Тож святкуємо разом День захисту дітей від компанії megainvestbud!