Новини будівництва ЖК Creator City грудень 2020

В житловому комплексі Creator City, який зводиться в Шевченківському районі Києва, триває підготовка до зведення другого будинку. Наразі на місці майбутньої будівлі ведуться котлованні роботи.

 

У першому будинку, де раніше повністю завершили монолітний каркас та монтаж сходових маршів і майданчиків, продовжується облаштування покрівлі. Крім того, муляри закінчують кладку зовнішніх цегляних стін будинку, а також внутрішніх стін і перегородок. Ці роботи виконані вже на 90%. Всередині тим часом ведеться монтаж внутрішніх інженерних систем новобудови – процес закінчений вже майже на 40%.

Довідка СтройОбзор: ЖК Creator City від компанії «Креатор-Буд» - це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу, який зводиться на вулиці Дегтярівській, 17-19 на столичній Лук’янівці. Масштабний проект формату «місто в місті» включає в себе 8 будинків висотою від 16 до 24 поверхів, з панорамних вікон яких відкриватиметься чудовий краєвид на власний ландшафтний парк площею 2 га із водоймою. Також на закритій території, спроектованій згідно концепції «двір без авто», передбачено всю необхідну інфраструктуру: дитячий садок, спортивний комплекс з басейном, супермаркет, медичний центр, різнопланові зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики тощо. На перших поверхах будинків розмістяться комерційні приміщення, а для автівок мешканців запроектовано дворівневий підземний паркінг з ліфтом.

Середня ціна - 36 100 грн/м2