Офіційний лист до інвесторів ЖК "Празький квартал"

Шановні покупці!
Як повідомили СтройОбзору в компанії BDHolding про встановлення нового терміну прийняття до експлуатації житлових будинків за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 51В корпус 1 та корпус 2.
 

Керуючись п. 2.9. договору купівлі-продажу майнових прав, орієнтовний термін прийняття в експлуатацію житлових будинків, за адресами: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 51 переноситься на
01 квітня 2017 року.

Таке перенесення термінів стало результатом намагань, так званих актівістів, перешкодити будівництву об'єктів за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 51.

Такі спроби мали місце як на етапі будівництва,  там і під час підготовки документації для початку виконання будівельних робіт.

Все це призводило до періодичних затримок, які і викликали порушення графіку виконання будівельних робіт та вплинули на терміни прийняття об'єктів до експлуатації.

Впевнені, що дана незручність в жодному разі не порушить права інвесторів, а з нашого боку будуть докладенні всі зусилля для скорішого вирішення цієї ситуації та прискорення термінів прийняття житлових будинків до експлуатації.