Старт продажів у 12 та 13 будинках ЖК Great

ЖК Great январь 2021

У багатофункціональному житловому комплексі комфорт-класу Great, що зводиться на березі Дніпра в Дарницькому районі Києва, розпочато продажі квартир у 12-му та 13-му будинках. Для покупки доступні планування від однієї до трьох кімнат, а також дворівневі варіанти на дві, чотири або шість кімнат. 

Площа звичайних квартир становить від 41,06 до 103,51 м2, дворівневих на 25-26 поверхах – від 85,03 до 193,72 м2. Вартість квадратного метра у січні 2021 року стартує від 20 926 грн.

Наразі обидва будинки перебувають на етапі спорудження опорних конструкцій. У 12-му будинку також повністю завершено котлованні роботи, у 13-му їх виконано на три чверті.

Довідка СтройОбзор. ЖК Great передбачає будівництво 13-ти будинків, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою на перетині Дніпровської набережної та вулиці Здолбунівської. Сьогодні на різних етапах одночасно триває спорудження 11-ти з них. Це спільний проект забудовників IB Alliance, «Київміськбуд» та РІЕЛ, однією з головних особливостей якого є розташування на першій лінії лівого берега Дніпра. Відстань до води складає лише 90 метрів, завдяки чому з панорамних вікон квартир відкриватиметься дивовижний краєвид, який ніколи не закриють інші новобудови.

Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики. Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах житлових будинків. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів. Поряд розташована зручна транспортна розв’язка.

Середня ціна - 28 250 грн/м2