Новини будівництва ЖК «Сирецькі Сади» лютий 2021

ЖК «Сирецькі Сади» лютий 2021

Як повідомили СтройОбзор у компанії «Інтергал-Буд» на об'єкті «Сирецькі Сади» роботи в перших чотирьох будинках комплексу завершені! Будинки №5, 6, 7 та 8 знаходяться у процесі будівництва.

Будинок 5 - Практично усі роботи з будівництва завершені або підходять до кінця.  

Будинок 6 - Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса на рівні 8-го поверху. Проводяться роботи з улаштування стін та перегородок з цегли на 1-му поверсі. Тривають роботи з влаштування каркаса вхідних груп.

Будинок 7 - Влаштовано монолітний каркас на рівні 20-го поверху. Триває влаштування стін та перегородок із цегли з 1-го по 9-й поверх. Тривають роботи з влаштування каркаса вхідних груп. На 1-му поверсі стартували роботи з монтажу віконних конструкцій.

Будинок 8 - Влаштування стін та перегородок із цегли завершено. Проводиться монтаж вікон на рівні 21-го поверху. Триває влаштування водопостачання та каналізації — виконано на 55%, штукатурка стін, улаштування стяжки та прокладання систем електропостачання. Улаштування покрівлі виконано на 75%. Тривають роботи з прокладання систем опалення.

Довідка СтройОбзор: ЖК Сирецькі сади будується по вул. Маршала Гречко, 10б. Комплекс Сирецькі Сади матиме свою зелену територію дозвілля і відпочинку: сквери та зелені зони, авторський ландшафтний дизайн, сад кованих дерев, фруктові сади і сад плакучих дерев, сухий струмок, водойма з декоративним містком.

Середня ціна - 24 000 грн/м²