Старт продажів паркомісць у житловому комплексі «Вежа на Ломоносова» від BudCapital

житловому комплексі «Вежа на Ломоносова» від BudCapital

Придбайте паркомісце для вашого авто у ЖК «Вежа на Ломоносова», кількість пропозицій обмежена!

За умови 100% оплати у наявності:
- Сімейні паркомісця – вартістю від 850 000 грн за 2 паркомісця. Площа кожного з сімейних паркомісць від 18,21 м²
- Площа звичайних паркомісць від 12,88 м², вартість від 600 000 грн за паркомісце

Довідка СтройОбзор: «Вежа на Ломоносова» - це ЖК від BudCapital, який передбачає зведення 24-поверхового будинку комфорт-класу в найзеленішому районі столиці. Внутрішня територія ЖК буде повністю закритою від авто та сторонніх, на ній розташуються дитячий та спортивний майданчики, місце для вигулу домашніх улюбленців. Забезпечити безпеку допоможе сучасна система відеоспостереження. Новобудова матиме підземний паркінг на 91 місце, у який можна буде спуститися ліфтом просто з будинку, також передбачена гостьова автостоянка.

Поруч з житловим комплексом знаходиться зручна транспортна розв’язка, що сполучає всі райони Києва, а до станції метро «Васильківська» - кілька хвилин пішої прогулянки. Крім того, розташування на вулиці Ломоносова, 33/43 дає майбутнім мешканцям будинку всі переваги Голосіївського району - розвинену соціальну, торговельну та рекреаційну інфраструктуру, включаючи Голосіївський парк та ВДНГ.

Будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією із заповненням стін газоблоком та червоною цеглою. Фасад буде комплексно утеплений мінеральною ватою та оздоблений декоративною штукатуркою. Також новобудова матиме автономне опалення завдяки власній котельні.

Середня ціна - 30 700 грн/м²