Мебльовані квартири з дизайнерським ремонтом від забудовника як наступний етап розвитку девелоперського продукту

Интергал-Буд

Сьогодні придбанням квартири з ремонтом вже нікого не здивуєш — близько 50% квартир, які ми продаємо, з ремонтом. До речі, компанія «Інтергал-Буд» першою запропонувала цю послугу своїм клієнтам ще у 2014 році та досі залишається лідером з продажів цього продукту. А от квартира з ремонтом, меблями, технікою та навіть шторами у комплексах комфорт класу та комфорт+ — нова опція, яку пропонує наразі лише один забудовник, і це, традиційно, «Інтергал-Буд».

Днями ми оформили першу угоду з продажу повністю мебльованої квартири. Це не перше придбання нерухомості для нашої клієнтки, тож вона не з чуток знає, як багато часу та сил йде на ремонт власними силами, а далі ще й пошук та підбір меблів, доставка їх у квартиру, подальший монтаж тощо. Тож, знайшовши варіант придбання повністю готової квартири в новобудові, без роздумів вирішила скористатися ним. Дякуємо за довіру!

На думку оглядачки ринку нерухомості Вікторії Берещак, квартири з дизайн-проєктом, меблями та текстилем — наступний етап розвитку девелоперського продукту.

«Сьогодні варіанти «під ключ» займають 40% ринку готових квартир, який, безперечно, набирає популярності. Рівень довіри до такого продукту росте через різноманітність варіантів дизайну, економії часу, а головне грошей» — розповідає Вікторія.

Перевірити вигідність таких інвестицій легко. Для цього оглядачка пропонує взяти варіант квартири з ремонтом, меблями та текстилем в новобудові від девелопера та порівняти з ціною на подібний за рівнем власними силами. Для цього потрібно промоніторити ціна на ремонт, а також вартість необхідних будматеріалів.

«Замовивши у девелопера, ви отримуєте хороший ремонт мінімум на 30-40% дешевше, плюс знімаєте з себе час на очікування, пошук та спілкування з бригадою» — підсумовує Вікторія.  

Лише клієнти компанії «Інтергал-Буд» отримали чудову можливість оформити повністю мебльовану квартиру за умовами державної програми «Доступна іпотека 7%». Це можна зробити у житлових комплексах: «Академ-Квартал», «Причал 8», «Озерний Гай Гатне», «Теремки», «Нивки-Парк» та «Сирецькі Сади». Тут же клієнти можуть відвідати шоу-руми готових квартир, в яких представлені три варіанти дизайнерських оздоблень, меблі, які входитимуть у комплект, техніка та текстиль.