Компанія City One Development розпочала  продажі  нової черги ЖК Святобор Park Resort!

ЖК Святобор Park Resort!

20 травня 2021 року. Інвестиційно-девелоперська компанія City One Development оголосила старт продажу нової черги житлового проєкту комфорт-класу Святобор Park Resort, що у Святошинському районі столиці. Нова, 7 черга,  є однією з частин комплексу й доповнить проект новою інфраструктурою та додатковими можливостями для інвесторів нерухомості. У новій черзі до вибору покупців представлено 363 квартир. Серед яких одно- дво-, трьохкімнатні та дворівневі квартирі на останніх поверхах з панорамними видами. Нова черга складається з 3 секцій, висотністю 26 поверхів.

Родзинкою нової черги є види на паркові зони з усіх квартир, незалежно від площі та розміщення. На перших поверхах нової черги передбачені комерційні приміщення, які доповнять інфраструктуру ЖК новими сервісами.

Також в проєкті реалізована концепція «двір без машин»,  яку забезпечує підземний паркінг на території ЖК.

Інвестори нової черги матимуть у своєму розпорядженні власну паркову зону у дворі ЖК з стильним LED-освітленням у вечірні години, спортивні та дитячі майданчики, велодоріжки та зони з доступним WI-FI на відкритому повітрі. Безпеку в ЖК Святобор Park Resort  гарантує система контролю доступу та цифрові охоронні рішення, які вже запроваджені в реалізованих чергах проекту.

Уже розпочато будівництво 7 черги: виконані роботи по котловану під першу секцію, а також тривають роботи у другій і третій секціях. Комплекс будується за монолітно-каркасною технологією, з використанням екологічно чистих матеріалів та сучасних інженерних рішень.

Компанія  будує свої проєкти, незалежно від класу, за монолітно-каркасною технологією й використовує тільки якісні матеріали, щоб забезпечити мінімальну вартість утримання житла і високий рівень комфорту.

Закінчення будівництва нової черги проєкту планують через 2 роки.

Довідка СтройОбзор: новобудова Святобор Park Resort. забудовник City One development АДРЕСА - вул. Верховинна, 28. РАЙОН - Солом'янський. МЕТРО - ЖитомирськаСвятошин КЛАС - бізнес. ЦІНА - 34800 грн/м² ~ 1240 $/м². ЦІНА КВАРТИРИ - від 2644800 грн ~ від $ 94288. ПОВЕРХОВІСТЬ - 12, 18, 26; 5 будинків.ТЕХНОЛОГІЯ - монолітно-каркасна. ОПАЛЕННЯ - централізоване. ТЕРИТОРІЯ - закрита. ПАРКОВКА - підземна.