Сонячний квартал 4: новий проект megainvestbud

Нарешті весна. Це час добрих новин і довгоочікуваних оновлень, тож саме час повідомити: megainvestbud посіяв  насіння, яке дуже скоро зросте і перетвориться на сучасний, комфортний і безпечний будинок бізнес-класу Сонячний квартал-4.

У 2018 році компанія оголосила СтройОбзору про вихід на новий рівень сервісу та комфорту, і Сонячний квартал-4 поєднує в собі всі переваги будівництва нового покоління.

Про новий проект, технології, на якому етапі  краще купляти квартиру, чим будинок буде відрізнятися від інших у своєму сегменті, ми поговорили із директором компанії megainvestbud Євгеном Зражевцем.

Весна-2019. Компанія megainvestbud запускає новий проект. Розкажіть про нього.

Сонячний квартал 4 – це частина мікрорайону Сонячний квартал, побудованого нашою компанією. Це буде будинок бізнес-класу, сучасний та комфортний, розташований на вулиці Василя Стуса, у двох кроках від станції метро Академіка Павлова.

В кінці 2018 року компанія вийшла на новий рівень сервісу і технологій. Які технології використовуються у зведенні цього проекту?

Новий проект буде, по-перше, дуже міцним! Ми завжди приділяємо цьому аспекту найвищу увагу, а тут перестрибнули, навіть, самі себе.  Палі 13 метрів, армовані цегляні стіни товщиною від 510 до 640 мм. Крім того, будуть застосовані сучасні технології в сфері енергопостачання будинку з автоматизацією освітлення і з мінімізацією теплових втрат.

Будинок заявлений, як бізнес-клас. У чому буде його перевага серед будівель подібного класу?

Перевагою нового будинку будуть сучасні планування від 1-кімнатних до 3х-кімнатних квартир, також  плануються дворівневі квартири для любителів нестандартних рішень. Отже, є простір для фантазії і дизайнерської думки власника оселі. Треба відзначити, що з верхніх поверхів буде відкриватися дуже красивий вид на місто.
Як ви вірно зазначили, це житло підвищеного комфорту - з великою прибудинковою територією, з дитячими і спортивними майданчиками, з підземним паркінгом та автономним опаленням зі своєї котельні, що у майбутньому зекономить кошти в опалювальний сезон. Звичайно, ми потурбувалися про безпеку. У будинку передбачено відеоспостереження, сигналізація та консьєрж.

Сучасний світ прагне до екологічності. Які матеріали ви використовуєте при будівництві?

Ми використовуємо тільки найкращі матеріали, що дає нашим будинкам ряд переваг в порівнянні з конкурентами: висока міцність і довговічність, стійкість до факторів зовнішнього середовища.

Будівля  зводиться із цегли, зовнішні стіни утеплюються базальтової ватою, сучасні віконні системи виготовляються зі спеціального енергозберігаючого скла. Це все дозволяє  нам з упевністю говорити, що в Сонячному кварталі 4 буде тепло у будь-який сезон року.

Які додаткові послуги пропонує компанія при покупці квартири?

Ми поважаємо час наших клієнтів, тож пропонуємо можливість замовити ремонт ще на етапі будівництва. Можливий ремонт будь-якого рівня: від простої підготовки стін до дизайнерського проекту.

В які терміни передбачається завершення будівництва? 

Зараз активно ведуться роботи по вдавлюванню паль, їх плануємо завершити до кінця квітня 2019. Все будівництво маємо завершити до кінця 2020 року, після того подаються документи на отримання сертифіката по введенню в експлуатацію.

Які існують гарантії для покупців на ранніх етапах будівництва?

Чесне ім'я, всі оформлені документи, активна стадія будівельних робіт. Можна моніторити хід будівництва та отримувати новини про життя проекту в наших групах в соц.мережах. Крім того, ми ж не просто так вийшли на новий рівень сервісу. Наша компанія відкрита до своїх клієнтів і ми завжди раді надати відповіді на будь-які запитання. Це дуже сприяє психологічному комфорту покупців.

Чи існують переваги для покупців на ранніх етапах?

Звичайно. Більш низька ціна, можливість розстрочки, а також  широкий вибір квартир, бо до кінця будівництва вибір істотно скорочується.

megainvestbud – компанія, відома цікавими програмами придбання осель. Які умови покупки квартири у Сонячному кварталі 4 є зараз?

Ми пропонуємо варіанти, бо розуміємо потреби клієнтів. Так, наприклад, квартиру можна придбати по 100% оплаті за 16 900 грн. 1 кв. м. або по розстрочці: 30% перший внесок по 18 300 грн.  за квадратний метр і розстрочка до кінця 2020 року. 

Кожен проект megainvestbud - індивідуальний. У цьому напрямку ми рухаємося і далі: будуємо якісне, сучасне, комфортне житло в різних сегментах: економ, бізнес і преміум-класі. За 15 років існування ми звели 12 успішних будинків і не зупиняємось на досягнутому. На черзі наш новий улюбленець – Сонячний квартал 4.

Справка СтройОбзор: ЖК Солнечній квартал-4 строится по адресу:  ул. Василия Стуса 13/1

Срок сдачи: IV квартал (декабрь) 2020 год