Як компанія Альянс-Девелопмент забезпечує високу енергоефективність будинку ЖК «ТИТУЛ Будинок на Пушкінській».

Сьогодні ми хотіли би розповісти Вам про те, як саме ми будемо забезпечувати високу енергоефективність нашого нового будинку ЖК «ТИТУЛ Будинок на Пушкінській».

Раніше ми вже висвітлювали інформацію про матеріал зовнішніх стін. Нагадаємо, що це будуть високоякісні поризовані керамічні блоки «КераТерм», що виготовляються з екологічно чистої глини та характеризуються високою міцністю, довговічністю і низькою теплопровідністю. 

Однак бажаний ефект енергозбереження може виявитися неповним при використанні традиційного розчину на основі цементу. Бо, як відомо, близько 15% тепла будівлі може втрачатися через розчинні шви між блоками.

Вирішити цю проблему допоможе теплоізоляційний розчин кладки – «Теплий розчин». Таку назву він отримав не через те, що повинен підігріватися до певної температури, а через співпадаючих з керамікою теплотехнічних характеристик. Готується «Теплий розчин» зі спеціальних легких сухих сумішей, які коштують дорожче, ніж звичайні цементно-вапняні суміші, але забезпечують значне зменшення тепловтрат. Спеціальні склади допомагають зберегти теплотехнічні параметри стіни і знизити тепловтрати швів між блоками. Теплопровідність такої суміші в 4,5-5 разів менше, ніж у звичайних розчинів, і вона покращує теплотехнічні показники стіни.

Переваги «Теплого розчину»:
- Збільшує теплоізоляційні та звукоізоляційні властивості кладки
- Збільшує енергоефективность (на 30% і більше)
- Знижує тепловитрати через стінові конструкції
- Запобігає промерзанню мурувальних швів (появі «містків холоду»)
- Забезпечує якісне з'єднання блоків
- Морозостійка, вологостійка, паропроникна
- Має високу міцність та тривалий термін служби
- Екологічна і повністю безпечна для здоров'я

Хоча теплий розчин для кладки керамічних блоків вище за вартістю в порівнянні зі звичайним цементом і піском, його застосування гарантує високу якість зовнішніх стін. Для фахівця це буде видно відразу, а для споживача проявиться в ході експлуатації будівлі.

Тож, наша компанія прийняла рішення, що кладка зовнішніх стін у новому житловому комплексі «ТИТУЛ Будинок на Пушкінській» буде виконуватися виключно з застосуванням «Теплого розчину», що дозволить збільшити енергоефективність будівлі та забезпечить тепло і затишок у вашій новій оселі!

Ми пілкуємося про вас!

Новини будівництва "ТИТУЛ Будинок на Пушкінській" січень 2020

Довідка СтройОбзор. ЖК «ТИТУЛ Будинок на Пушкінській» від компанії «Альянс-Девелопмент» розташований на перетині вулиць Пушкінської та Свободи (колишня вул. Іванова). Комплекс складається з двох різновисотних секцій - 8 і 11 поверхів. Вартість - від 36 300 грн/м2