Хід будівництва житлового кварталу Ліпінка у липні 2019

СтройОбзор продовжує інформувати про хід будівництва житлового кварталу Ліпінка!  
- Будинок 1 (Завершені роботи по влаштуванню котловану. Завершені роботи по влаштуванню пальового поля. Зведення каркасу будинку на рівні 4 поверху. Кладку стін та перегородок виконано на 85%.).
- Будинок 2 (Завершені роботи по влаштуванню котловану.Завершені роботи по влаштуванню пальового поля. Зведення каркасу будинку виконано на 90%. Кладку стін та перегородок виконано на 90%.).
- Будинок 3 (Завершені роботи по влаштуванню котловану. Завершені роботи по влаштуванню пальового поля. Зведення каркасу будинку виконано на 60%. Кладку стін та перегородок виконано на 60%.).
- Будинок 4 ( На завершальному етапі кладка стін та перегородок на даху. Встановлення віконних блоків виконано на 95%. Встановлення ліфтів виконано на 30%.)
- Будинок 5 (Завершено кладку стін та перегородок. Влаштування покрівлі виконано на 95%. Встановлення віконних блоків виконано на 96%.)
- Будинок 6 ( На завершальному етапі кладка стін та перегородок на даху. Влаштування покрівлі виконано на 95%.).
- Будинок 7 (На завершальному етапі кладка стін та перегородок на даху. Влаштування покрівлі виконано на 95%.Встановлення віконних блоків виконано на 98%).
- Будинки 8 - 13 (Отримано сертифікати про готовність.).

ЖК Липинка: строительство в мае, 2019

Справка СтройОбзор. Четвертый квартал ЖК Липинка завершает архитектурную концепцию всего микрорайона и включает в себя тринадцать шестиэтажных комфортабельных домов местительностью 548 квартир.

Средняя стоимость кв.м.: 27 000 грн.