Онлайн-консультації в житловому комплексі Creator City

Компанія «Креатор-Буд» впроваджує онлайн-консультації з покупки квартир у житловому комплексі Creator City, які дозволять обрати собі нове житло максимально швидко, легко та безпечно. Аби отримати всю розгорнуту інформацію про об’єкт інвестування, достатньо лише звернутися до відділу продажів у найбільш зручний для вас спосіб:

• замовивши онлайн-консультацію на сайті житлового комплексу
• зателефонувавши до відділу продажів Creator City 

Після цього залишиться лише обрати час консультації, а також спосіб зв’язку, що вас найбільш влаштовує: Viber, Telegram, інший месенджер або сервіс.

Під час онлайн-консультації менеджери нададуть вичерпну інформацію про житловий комплекс, а також про конкретний будинок та квартири в ньому. Кваліфіковані фахівці допоможуть підібрати планування, зроблять всі необхідні розрахунки, покажуть хід будівельних робіт, дадуть відповіді на всі додаткові запитання.

Таким чином, завдяки онлайн-консультації можна провести процес знайомства з Creator City та вибору майбутнього житла повністю у віддаленому режимі та в будь-якому зручному для вас місці. Після бронювання обраної квартири залишиться лише один раз відвідати відділ продажів особисто для оформлення документів.

Довідка СтройОбзор: ЖК Creator City від компанії «Креатор-Буд» - це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу, який зводиться на вулиці Дегтярівській, 17-19 на столичній Лук’янівці. Масштабний проект формату «місто в місті» включає в себе 8 будинків висотою від 16 до 24 поверхів, з панорамних вікон яких відкриватиметься чудовий краєвид на власний ландшафтний парк площею 2 га із водоймою. Також на закритій території, спроектованій згідно концепції «двір без авто», передбачено всю необхідну інфраструктуру: дитячий садок, спортивний комплекс з басейном, супермаркет, медичний центр, різнопланові зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики тощо. На перших поверхах будинків розмістяться комерційні приміщення, а для автівок мешканців запроектовано дворівневий підземний паркінг з ліфтом.

Середня ціна - 37 500 грн/м2