ЖК «Новий Автограф» оголошує про старт продажу комор

ЖК «Новий Автограф»

Зробити гарний і стильний ремонт в новенькій квартирі – половина справи. А ось розмістити в ній всі речі так, щоб вони точно перебували на своїх місцях і при цьому квартира не виглядала захаращеною справжнє мистецтво. І якщо ви вже подумки відмовилися від шезлонга або диванчика на балконі, щоб там розмістити велосипед і валізу, то не поспішайте відмовлятися від своїх планів, адже в ЖК «Новий Автограф» разом з квартирою можна придбати містку комору.

Група компаній DIM подбала про всі важливі для вас речі й передбачила комори різних розмірів для найнеобхіднішого в будинку № 2 ЖК «Новий Автограф» по вул. Генерала Жмаченка, 26.

Тепер ви точно знаєте, куди можна поставити дитячі санки, улюблений сноуборд або дбайливо привезені від бабусі банки з варенням.

Детальніше про розташування, квадратуру і ціну комор можна дізнатися у відділі продажу ЖК «Новий Автограф».

Поспішайте – кількість комор обмежена.

Довідка СтройОбзор: ЖК «Новий Автограф» забудовник Група компаній DIM  АДРЕСА - вул. Генерала Жмаченка, 26. РАЙОН - Дніпровський. МЕТРО - Дарниця. КЛАС - комфорт. ЦІНА - 35307 грн/м² ~ 1258 $/м². ЦІНА КВАРТИРИ - від 1941325 грн ~ від $ 69209. ПОВЕРХОВІСТЬ - 18, 22, 26; 2 будинки. АКТИВНІСТЬ - будується. ПОЧАТОК РОБІТ - 4-кв 2018 р. ЗАКІНЧЕННЯ РОБІТ - 4-кв 2021. ТЕХНОЛОГІЯ - монолітно-каркасна. ОПАЛЕННЯ - індивідуальне. ТЕРИТОРІЯ - відкрита. ПАРКОВКА - підземна.